Regnskapsføring

Vi fører regnskapet ditt helt frem til og med årsoppgjør. I tillegg til løpende regnskapsføring, foretar vi avstemminger, periodiseringer og momsoppgjør. Ved hver periodeavslutning får du tilsendt en perioderapport med kommentarer. Ønsker du elektronisk bilagshåndtering, sørger vi også for det. Vi har bred bransjeefaring, og tar på oss oppdrag for alle bransjer og selskapstyper.

Ta kontakt i dag for en prat rundt dine behov for regnskapsføring! 

Lønn

Vi sørger for månedlig avlønning for alle ansatte i bedriften og sender ut lønnsslipp, enten elektronisk eller per post. Lønnsfilene importerer vi direkte inn i regnskapet ditt.

  • Terminoppgjør med innrapportering
  • Feriepenger, årsavslutning, lønns og trekkoppgaver.
  • Elektronisk timeregistrering kan også benyttes.

Vi kan også ta oppfølging av Obligatorisk Tjenestepensjon og oppdatering av arbeidstakerregisteret.

Ta kontakt i dag for en prat rundt dine behov! 

Elektronisk bilagshåndtering

Vi benytter eye-share Faktura som er en løsning for elektronisk håndtering og arkivering av inngående fakturaer. Fakturaen blir scannet og deretter tilgjengelig for kunde for attestering og godkjenning i systemet, og faktura kan til enhver tid hentes frem fra arkivet.

Betaling av faktura skjer ved remittering, og godkjenning i nettbank kan utføres av kunde eller regnskapsfører.

Ta kontakt i dag for en prat rundt dine behov!

Økonomisk rådgivning

Litt av det som skiller oss fra andre regnskapsbyrå er at vi har lang erfaring og god bakgrunn for gi økonomiske råd til driften. Vi snakker om gode regnskap og sterk bedriftsrådgivning, og er opptatt av akkurat det siste.

Vi tar imot alle spørsmål om økonomiske temaer, alle typer selskapsendringer, skatt og avgift, arv og gaver, budsjettering osv.

Ønsker du råd og veiledning fra oss er det bare å ta kontakt med oss.

Ta kontakt i dag for en prat rundt dine behov!  

Bedriftsetablering

Trenger du hjelp og veiledning i oppstartsprosessen av din nye bedrift ønsker vi å snakke med deg.

Hvorfor? Fordi vi...

  • har lang erfaring med bedriftsetableringer
  • kan hjelpe deg å velge riktig selskapsform 
  • være en aktiv rådgiver i alle fasene av etableringen og driften av ditt nye selskap 

Vi hjelper gjerne til med utfylling og innsending av registrering i Enhetsregisteret, Foretaksregisteret og i Merverdiavgiftsmanntallet.

Ta kontakt i dag for en prat rundt dine behov! Vi ønsker å gi deg en pangstart og guide deg forbi alle fallgruvene rundt det å etablere og drive en bedrift.

Fakturering

Spar tid og ressurser ved å sette ut fakturering og betalingsoppfølging til oss. Vi kan fakturere og følge opp med evt. purringer / renteberegninger. Fakturaene bokføres direkte inn i regnskapet ditt.

Krav som ikke blir betalt etter purring blir behandlet av vår samarbeidspartner på inkasso.

Du kan også knytte deg opp mot vårt regnskapskontor elektronisk og fakturere direkte i programmet som vi bruker til regnskapsføring. For deg som fakturerer med KID-nummer blir OCR-filen med innbetalinger direkte implementert mot kundereskontro i regnskapet.

Ta kontakt i dag for en prat rundt dine behov! Ved å sette ut fakturering og betalingsoppfølging kan du spare både penger, ressurser og ikke minst anstrengelser.

Årsoppgjør

Vi har lang erfaring med utarbeidelse av årsoppgjør og innsending til Skatteetaten for alle typer selskap, både Aksjeselskap, deltagerlignede selskap (ANS og DA) og personlige selskap, herunder landbruk.

For AS bistår vi også med aksjonærregisteroppgaver, årsberetning og protokoller, forberedelse og gjennomføring av generalforsamling og innsending til Brønnøysund.

Ta kontakt i dag for en prat rundt dine behov! 

ASP/Utleie av server og program

Som kunde hos oss kan du koble deg opp mot vår egen server og gjøre deler av regnskapsarbeidet selv. Du får tilgang til vårt regnskapsprogram med fakturamodul, rapporter og øvrige tilleggsfunksjoner du trenger.

I tillegg kan du leie MS-Officepakke med Word, Excel, Powerpoint, Outlook og Publisher. Fordelen er at du har oppdatert programvare og full backup til enhver tid!

Ta kontakt i dag for en prat rundt dine behov!